Pēdējā laikā HPE ir nākusi klajā ar vairākiem jauniem datu glabāšanas risinājumiem un citiem IT infrastruktūras risinājumiem. Nedrīkst arī aizmirst par datortehnikas segmentu nesen HP prezentēja HP Spectre un HP Elite Slice, tomēr 2016 gada beigās tika atrādīta jaunā HP Z2 G3 Mini Darbstacija jeb Workstation.

Ar ko šis produkts ir unikāls?
Varam lepni apgalvot, ka šī ir pasaules pirmā MINI darbstacija, kas ir radīta  datorprojektēšanai (CAD). Jaunais HP Z2 G3 mini ir kompakts risinājums, tas ir pielīdzināms Tower tipa biznesa klases datoram, taču mazāks un ļauj ieekonomēt līdz pat 90% no vietas.

Mazizmēra darbstaciju  iespējams novietot gan klasiski uz galda, gan piestiprinot to monitora aizmugurējam panelim, kā arī pie galda apakšas.
Maldīgi domāt, ka kompaktums ir ietekmējis veiktspēju, kā saka, mazs cinītis gāž lielu vezumu. HP Z2 mini pastāv vairāki konfigurācijas varianti, ir iespēja izvēlēties starp dažādas veiktspējas procesoriem (Intel® Core™ i3-6100; ntel® Core™ i5-6500; Core™ i7-6700 ), kā arī ir iespēja komplektēt ar diskrēto grafisko karti NVIDIA® Quadro M620 Graphics.

HP Z2 mini ir sertificēts darboties ar CAD programmatūru, testēts vairāk nekā 368 000 stundas ar dažādām aplikācijām, kā piemēram AutoCAD, Vectorworks, MicroStation, Inventor, SOLIDWORKS, Solid Edge, Revit u.c.

Pateicoties inovatīvajiem risinājumiem, dzesēšanas ventilatoriem un gaisa plūsmai darbstacija ir klusa un saglabā zemu temperatūru arī strādājot ar pilnu jaudu.

Ja Tev ikdienā nepieciešams strādāt ar grafiskiem modeļiem vai ir nepieciešamība pēc lielākas darba virsmas izmantojot vairākus monitorus, tad ņem vērā, varbūt tev ir vajadzīgs tieši HP Z2 Mini, kas spēj tikt galā ar CAD aplikācijām un tam ir iespējams pieslēgt līdz pat sešiem monitoriem.

Ja ir vēlme, bet nav īsti pārliecības, vai tas iederas Tavā darba vidē, tad sazinies ar mums, mēs palīdzēsim. SIA “Adaptive” piedāvā demo iespēju, kas ļauj pirms iegādes notestēt produktu savā infrastruktūrā un  izsvērties par konkrēto risinājumu.