Kad ikdienišķo darbu paveikšanai vairs nepietiek ar biznesa klases datoru sniegto jaudu, HP piedāvā apskatīt Z sērijas produktus. Sākot ar rūpnīcā kalibrētiem monitoriem un beidzot ar darbstacijām, kuru sniegums būs salīdzinošs ar servera veiktspēju.

Katra HP Z modeļa komponente līdz pat skrūvei tiek pārbaudīta, testu kopējais ilgums sasniedz 368 000 stundu. HP savus Z modeļus testē karstumā, kritienos, triecienos un zemās temperatūrās, lai sniegtu jums vienmērīgu un nepārtrauktu darbību pat visskarbākajā vidē. Starp dažādu ražotāju produktiem ir redzami tie paši procesori un grafiskās kartes. Ir viena nianse, šīs komponentes nedarbosies ar tādu pašu veiktspēju. Z sērijas modeļi nodrošina procesora un grafiskās kartes pietiekamu dzesēšanu, pateicoties divkāršo ventilatoru sistēmai, kas ļauj Z modeļiem darboties ar maksimālu jaudu, nepārkarsējot un nepalēninot darbstacijas komponenšu kopējo veiktspēju. Z modeļi tiek komplektēti ar NVIDIA Quadro profesionālajām videokartēm, kas ir sertificētas un testētas, lai nodrošinātu stabilu veiktspēju visdažādākajām aplikācijām.

Z modeļi palīdzēs aizsargāt lietotāja datus un privātumu, lai arī kur lietotājs būtu, izmantojot nozarē vadošos drošības līdzekļus. Dažus no tiem izcelsim zemāk.

HP Sure View: palīdz nosargāt ekrāna saturu no nevēlamiem acu skatieniem, ar vienu pogas spiedienu ekrāna saturs vairs nebūs redzams blakus sēdošajiem cilvēkiem, un visi privātie dati paliks lietotāja īpašumā.

HP Sure Start: Automātiski nosaka, aptur un atgūstas no BIOS uzbrukuma, bez IT speciālistu iejaukšanās un bez, vai ar nelielu pārtraukumu lietotājs var turpināt savu darbu. Ik reizi datoram ieslēdzoties, HP Sure Start automātiski validē BIOS kodu, lai palīdzētu nodrošināt datora aizsardzību no ļaunprātīgiem uzbrukumiem.

Korpusa uzlaušanas sensors: saņemiet brīdinājumu, kad ir bojāts jūsu sistēmas sānu panelis, vai mehāniski noslēdziet sānu paneli caur BIOS un novērsiet iespēju neautorizētam personālam piekļūt darbstacijas svarīgajām komponentēm.

HP Z modeļiem ir pieejama HP Remote Graphics Software (RGS) programmatūra, kas sniedz iespēju piekļūt, koplietot un pārraidīt aplikācijas/ lietotnes izmantojot Z modeļu pieejamos resursus uz jebkuru attālinātu personālo datoru, MAC vai planšetdatoru ar Windows operētājsistēmu. Programmatūra sniedz iespēju koplietot saturu ar vairākiem lietotājiem, kuriem ir iespēja redzēt saturu jebkurā vietā, kamēr tiek nodrošināts interneta savienojums.

Ar visu Z modeļu klāstu varat iepazīties šeit: https://www8.hp.com/us/en/workstations/products.html

Z modeļu klāsts ir plašs, lai izvēlētos savām prasībām, un vajadzībām atbilstošāko modeli sazinieties ar mums pa tālr. +37167796566 vai sūtot e-pastu uz: sales@adaptive.lv, un mēs palīdzēsim izvēlēties piemērotāko modeli tieši jums.