Klientu datu konfidencialitāte un drošība ir viena no visaugstākajām prioritātēm darbiniekiem un uzņēmumam. Katru dienu pieaugot privātuma un drošības apdraudējumam, uzņēmumi meklē dažādus aparatūras risinājumus, lai līdz minimumam samazinātu iespējamos riskus un apdraudējumus. HP vēršas pie šīs tirgus daļas ar diviem jaunumiem no Elite sērijas displejiem – HP EliteDisplay E243p 23.8-inch Sure View Monitor un HP EliteDisplay E243d 23.8-inch Docking Monitor.

Domājot par datu drošību iekš HP EliteDisplay E243p 23.8-inch Sure View Monitor tagad ir pieejama funkcija drošais skats jeb Sure View. Šis ir HP pirmais 23.8 collu displejs ar integrētu privātuma ekrānu, kas paredzēts, lai pasargātu sensitīvu saturu no vērīgām acīm. Tas būs lielisks risinājums gala lietotājiem, kuri strādā publiskajā sektorā (ministrijas un mācību iestādes), kā arī personas, kas strādā ar sensitīviem, privātiem datiem vai intelektuālo īpašumu, finansēm un banku pakalpojumiem.

                 

Ekrāna aizsardzība ar vienu pieskārienu – nekavējoties izveidojiet privātumu atvērtās darba vietās un novērsiet vizuālu krāpšanos

Paredzēts funkcionālai elastībai – izbaudiet praktisku un izsmalcinātu dizainu, kas Jums nodrošinās ērtu pielāgošanos ar četriem virzieniem.

Izpētiet katru detaļu – Paslēpiet savu ekrānu no garāmgājēja un joprojām iegūstiet spilgtu, skaidru 1920 x 1080 FHD izšķirtspējas skatu uz jūsu saturu, attēliem un video.

Paplašinājumi

Pievienojiet ierīces, kas atvieglo jūsu dzīvi, izmantojot virkni integrētu portu tieši displejā, ieskaitot VGA, HDMI, USB 3.0 un DisplayPort.

Atbrīvojiet savai darba vietai vairāk vietas uzstādot savu galddatoru uz kolonnas statīva, izmantojot HP B300 datoru kronšteinu. Vai paceliet displeju no galda izmantojot HP Single Arm vai pievienojot audio zem displeja ietvara ar HP S100 skaļruņu joslu.

 

No drošības pie augstākas produktivitātes

Pārslēdzies uz tūlītēju darba vietu ar HP EliteDisplay E243d 23,8 collu dokstacijas displeju. Pasaulē pirmais iebūvētās dokstacijas displejs ar konfidencialitātes tīmekļa kameru ar kuru iegūsiet efektivitāti un darba vidi ar inovatīvām USB-C iespējām, kā arī paplašinātu tīkla un piederumu savienojamību no HP EliteDisplay E243d 60.45 cm (23.8 “) dokstacijas monitora.

       

 

USB-C & RJ-45 dokošanas risinājums – lādējiet savu piezīmjdatoru un nosūtiet, saņemiet video, izmantojot USB-C izeju vai izveidojiet savienojumu ar interneta tīklu, izmantojot RJ-45. Tas ietaupīs laiku, atstājot USB ierīces savienotas ar vienu no četriem displeja USB 3 portiem, kā arī nodrošinās vairāku displeju savienojamību.

Spēcīga saderība – ātra savienošana videokonferencei un interneta zvaniem, izmantojot integrētu uznirstošo tīmekļa kameru, kas nodrošina ne tikai augstas kvalitātes video un papildu drošību, bet arī ērtu savienojamību austiņām ar displeju.

Mērķauditorija – šis būs lielisks risinājums uzņēmuma darbiniekiem, kas pāriet uz atvērtā tipa birojiem vai klientiem, kuri vēlas darboties brīvās darba telpās, piemēram, mazās un vidējās istabās. Šis ērtais savienojums ir lielisks risinājums negaidītām vai plānotām tikšanās reizēm mazā komandā vai lielākā grupā.