HP ir papildinājis profesionālā līmeņa ZBook sērijas klāstu ar darbstaciju kura ir nopelnījusi arī “RedDot” dizaina laureāta titulu – HP ZBook Studio G7! Studio G7 nepārsteidz tikai sava dizainiskā veidola dēļ, bet gan ar savu jaudu, pateicoties Intel Core i9-10885H vai Intel Xeon W 10885M procesoriem, kas ļaus lietotājam rediģēt, veidot, programmēt vai vienkārši darboties ar vairākām programmām vienlaicīgi un bez aizķeršanās (kā piem. AutoDesk inventor, SolidWorks, Unity, SketchUp, Adobe Ilustrator, Adobe Premier Pro uc. lietotnēm).

   

ZBook Studio G7 ir iebūvēti divi USB Type-C ātrās uzlādes porti, HDMI, SD karšu lasītājs, kā arī USB Typa-A ātrās uzlādes ports. Ir vērts atzīmēt arī HP jauninājumu “Vaporforce thermal” kas neļaus ZBook uzkarst, bet gan uzturēs to vēsu pie jebkādas darba slodzes.

Lietotāji, kuru ikdiena paiet montējot video, klausoties skaņu ierakstus, kā arī spēlējot datorspēles, noteikti novērtēs bagātīgo skaņas kvalitāti, kuru nodrošina “Bang and Olufsen” 2 augstās frekvences un 2 zemās frekvences skaļruņi.  ZBook Studio G7, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes Zbook, ir ar neierasti mazu -15,5 collu – korpusu, bet neskatoties uz korpusa izmēru, tas sevī slēpj apjomīga darba veicēja spēku, jo jaudīgākajā klēpjdatorā ir iespējams konfigurēt pat NVIDIA Quadro RTX 5000 Max-Q grafisko karti ar 16GB GDDR6 video kartes atmiņu, kas nodrošinās asu un skaidru attēlu, bet to krāsas atspulguļosies 4K UHD Bright View displejā. Baterejas darbības laiks ir līdz 18h, Studio G7 Li-ion polymer2 batereja atbalsta ātro uzlādi, kuras uzlādes ātrums ir apmēram 50% 30 minūtēs. HP ZBook Studio G7 būs izcils palīgs tā lietotājam strādājot gan ar lielizmēra failiem, gan ļaujot atpūsties no darbīgas darba dienas nododoties kādai jaudīgākai spēlei.