HP pavisam nesen atklāja savu jauno HP Elite Dragonfly modeli, kas ir daļa no labi zināmās HP EliteBook sērijas. HP redz Dragonfly kā būtisku soli uz priekšu savā B2B biznesa piezīmjdatoru piedāvājumā.

HP Elite Dragonfly piešķir jaunu brīvības līmeni. Šis unikālais, īpaši vieglais biznesa klēpjdators eleganti zilajā krāsā ir aprīkots ar īpaši spilgtu displeju un uzlabotu drošību, nodrošinot produktivitāti, veicot ikdienas pienākumus.

 

                     

Galvenās iezīmes:

  • Vispamanāmākais HP Dragonfly ir tā krāsa. Kompānija apgalvo, ka izmantojot “Dragonfly” krāsu shēmu, tā noteikti izceļas no tradicionāli biznesa klēpjdatoros redzētajiem pelēkajiem un melnajiem toņiem;
  • Ierīce ir izgatavota no viengabalaina magnija sakausējuma, padarot to neticami vieglu, mazāk nekā 1 kg, sākuma līmeņa modelim. Ierīce ir “pārbaudīta iznīcināšanai”, izturot MIL-STD 810G militāro standartu prasības;
  • Kamera ar integrētu tīmekļa kameras bloķētāju un HP Sure View tehnoloģiju, kas nodrošina lielāku privātumu;
  • Šis ir 2in1 klēpjdators, kurš nodrošina ekrāna atliekšanu par 360 grādiem, ja vēlaties to izmantot kā planšetdatoru vai rakstīt uz displeja.

 

                       

 

Inovācija datoru izstrādē

Runājot par ilgspējīgu tehnoloģiju izmantošanu HP Dragonfly ražošanā, vēlamies norādīt uz to, ka krāsojumam izmantotas uz ūdens bāzētas krāsas tradicionālo, uz svina bāzēto, krāsu vietā. Pieminēšanas vērts fakts ir tas, ka klaviatūras taustiņi un klaviatūras mehānismi izgatavoti no daļēji (līdz 50%) pievienotas plastmasas, kas iegūta pārstrādājot okeānos savāktos plastmasas izejmateriālus. Lai radītu klusāku tastatūru, iespēju robežās, konstrukcijā metāla detaļas aizstātas ar gumijas un plastmasas detaļām.

HP Dragonfly pieejams ar četrkodolu 8. paaudzes Intel Core vPro tehnoloģijas i5 vai i7 procesoriem un akumulatoru, kas nodrošinās līdz pat 24 stundām ilgu darbības laiku. HP Fast Charge tehnoloģija nodrošinās HP Elite Dragonfly 30 minūšu laikā uzlādēt 50 procentus no akumulatora. Savienojamība caur HDMI un diviem USB-C Thunderbolt portiem, kā arī USB-A ports tiem lietotājiem, kuru biroja aparatūra ir mazliet vecāka. Dragonfly nodrošina iespēju izmantot 4G LTE bezvadu platjoslas savienojumu un Wi-Fi.

 

Ja vēlaties uzzināt vairāk par šo produktu, sazinieties ar SIA “Adaptive” pārdošanas speciālistiem pa tālr. +371 67796566 vai sūtot e-pastu uz sales@adaptive.lv.