Mūsdienu veselības apkalpojošajā sfērā ir svarīga ārsta konfidencionalitāte par katra pacienta datu drošību, bet, lai to spētu nosargāt un paslēpt no nevēlamu personu uzbrukuma, ļaunprātīgos nolūkos, ir nepieciešama arī spēcīga tehnika.

Balstoties uz HP Inc. 2018.gada pētījumu, kurā tika atklāts, ka ASV 45% no hakeru uzbrukumiem ir tieši veselības aprūpes organizācijām, HP ir izveidojis pasaulē pirmo augstas datu aizsardzības “Ultra-slim” portatīvo datoru Elitebook 840 G6 Healthcare edition.

Elitebook 840 G6 ir 14 collu skārienjūtīgs ekrāns, un datora kopējais svars ir, sākot no 1,62kg, kas nozīmē, ka ekrāns ir pietiekami liels, lai ar to būtu, gan viegli strādāt ikdienā veidojot nepieciešamās piezīmes un pacientu veselības pierakstus, gan arī to būs viegli pārnēsāt un novietot uz nelielākām virsmām, kas ir pieejamas piemēram  pacientu palātās. Ekrāns ir pielāgots tam lai tas neizslēgtā veidā tiktu viegli sterilizēts ar medicīnas salvetēm pēc infekciju zonu apmeklēšanas.     

                

Ņemot vērā to, ka EliteBook 840 G6 ir veidots īpaši priekš sensitīvo datu drošības, uzskaitīsim dažas drošības funkcijas, kuras ir iebūvētas:

  • Autorizācija ar pirkstu nospiedumu, kas neļaus citām personām piekļūt pie datora;
  • Sure View Gen2 privacy screen, kas liegs blakus esošajām personām ielūkoties jūsu pierakstos;
  • HP Drivelock – Drošības līdzeklis, kas piedāvā uzlabotu aizsardzību pret neatļautu piekļuvi vērtīgiem un sensitīviem datiem cietajā diskā;
  • Automatic DriveLock – Šī funkcija nodrošina cietā diska aizsardzību, ja tas tiek pārvietots uz citu iekārtu. Kas nozīmē to, ka pie cietā diska nebūs iesēja piekļūt un nolasīt informāciju, ja netiks ievadīta atbilstoša parole.
  • HP Sure start GEN5 – Automātiski nosaka vai ir bijis kāds BIOS uzbrukums vai iejaukšanās sistēmā, netraucējot lietotājam turpināt darbu
  • Sure Click – Brīdina par ļaunprātīgām programmatūrām vai vietnēm neļaujot tās atvērt un automātiski izdzēšot tās no jūsu lietojumprogrammām.

                    

HP Elitebook 840 G6 ir 8th paaudzes Intel Core i7 procesors, kurš nodrošinās lielisku darbību arī Windows 10 Pro 64 operētājsistēmai, tam ir pieejama SSD atmiņa līdz 512GB, baterijas darbības ilgums ir līdz 11h 30 minūtēm, kas ļaus turpināt strādāt visas dienas garumā, nepieslēdzoties pie strāvas padeves.

Apskatot Elitebook 840 G6 Heatlthcare edition notebook PC varam secināt, ka tas atbilst HP Inc. sauklim – Safer, Smarter and secured for Healthcare!

Vairāk informāciju par produktu atradīsiet šeit.

Ja jums ir radusies interese par šo produktu, sazinieties ar SIA “Adaptive” pārdošanas speciālistiem pa tālr. +371 67796566 vai sūtot e-pastu uz sales@adaptive.lv.