Kā jau katru gadu viens no top 5 “A” klases datortehnikas ražotājiem “HP Inc” ir nācis klajā ar jauniem produktiem un inovācijām. Straujā tirgus izaugsme un mūsdienu tehnoloģiju attīstība ne uz brīdi neļauj viegli uzelpot un apstāties pie sasniegtā, nevienam no ražotājiem. Tāpēc “HP Inc” ieviesis divus jaunu produktus biznesa klases Elites sērijā – HP EliteBook x360 830 G6 Notebook PC un HP EliteOne 800 G5 All-in-One ar Sure View funkciju.

HP EliteBook x360 830 G5 sērijas datori pieejami jau no marta –HP EliteBook 830 G5 sērijas modelis, ar iespēju to atvērt līdz 360 grādu leņķim Tādējādi pielāgojot savu klēpjdatoru konkrētā brīža vajadzībai, neatkarīgi no darba vai atrašanās vietas. Uzlabotais HP EliteBook 830 G5 modelis ietver vairākas jaunas iekšējās funkcijas, vienlaikus atstājot šasiju un izskatu identisku pagājušā gada modelim.

               

HP Elite Book x360 830 G6 ir papildināts ar Whiskey Lake-U procesoriem, sākot no Intel Core i3-8145U līdz i7-8665U. Citi iekšējie uzlabojumi sevī ietver Wi-Fi 6 vai 802.11ax, Bluetooth 5, un ‘host’ atjauninātās drošības funkcijas, piemēram, Sure View Gen3, Sure Recover, Sure Start Gen5, un nesen izlaisto Sure Sense.

Iespējams, vienkāršākais veids, kā noteikt atšķirību starp G5 vai G6 modeli, ir aplūkot displeja augšējo malu virs tīmekļa kameras. Jaunais G6 ietver konfidencialitātes kameras (privacy camera) aizslēgu, lai fiziski bloķētu tīmekļa kameru, kad tā netiek izmantota. Šī funkcija ir līdzīga kameras slīdnim, kas atrodams jaunākajiem HP Spectre klēpjdatoriem.

Kas jauns monobloku pasaulē?

HP atsvaidzina EliteOne 800 AiO datoru sēriju ar pamatīgu jauninājumu –  HP pirmais AiO ar Sure View integrētais privātuma ekrāns. 23,8 collu displejs ir pieejams ar vai bez Sure View un tiek piedāvāts arī ar skārienjūtīgu ekrānu.

AiO attēlos lielisku bildi ar FHD (1920 x 1080) izšķirtspēju, kā arī uznirstošo tīmekļa kameru, lai paaugstinātu konfidencialitāti. HP EliteOne 800 G5 AiO pieejamās iespējas ietver 9th paaudzes Intel Core procesorus , Intel vPro tehnoloģiju, līdz pat 64 GB RAM, Intel Optane atmiņu, SSD krātuvi un AMD Radeon RX 560 grafikas. Drošības iespējas ietver HP Sure Start self-healing BIOS un Sure Click.

AiO ar Sure Viewbūs lielisks risinājums uzņēmumiem, kuros ir atvērtā tipa biroji klientiem, kuri vēlas darboties brīvās darba telpās, piemēram, mazās un vidējās istabās. Šim HP EliteOne 800 G5 AiO sērijas modelim ir pieejama arī medicīnas iestādēm paredzēta produkta līnija. HP EliteOne 800 G5 Healthcare Edition AiO veidots, lai nodrošinātu vienkāršu sanitāriju, standarta skārienjūtīgu ekrānu un vienkāršu pierakstīšanos ar papildu integrētu autentifikāciju.

Lai saņemtu nepieciešamo piedāvājumu par kādu no Elite sērijas datoriem, vai kādu citu “HP Inc” produktu, sazinieties ar SIA “Adaptive” sertificētajiem pārdošanas speciālistiem pa tālr. +37167796566, vai sūtot e-pastu uz: sales@adaptive.lv.