Katrs uzņēmums ir saskāries ar vajadzību pēc konferenču telpas izveides vai uzlabošanas, kad ar esošo tehniku vairs nepietiek. Šodien ne tikai prezentācijas saturs ir svarīgs, bet arī tehnika ar kuras palīdzību tiek demonstrētas prezentācijas un vadītas konferences. HP portfelī ir vairāki produkti, kas sevī ietver jaunākās tehnoloģijas, lai prezentāciju demonstrācija tiktu veikta inovatīvākos un ērtākos veidos.

HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 for Skype Room systems – Elite Slice padara konferenču zvana uzstādīšanu vēl vieglāku, izmantojot telpas kontroles sistēmu ar Skype for Business™ interfeisu, ērtākai dalībnieku pievienošanai. Konferences saturu iespējams kopīgot ar ik vienu dalībnieku, kas atrodas telpā. Papildus sistēma piedāvā balss izolēšanas rīku, apkārtējo trokšņu slāpēšanai, lai dalībnieki varētu jūs saklausīt skaidri un saprotami.

HP EliteDisplay E243m –  Ar šo 24 collu monitoru varat tikties tiešsaistē ar kolēģiem, kuri atrodas otrā gaiteņa galā, vai ar kolēģiem kuri atrodas otrā pasaules malā, izmantojot Skype for Business® sertificēto monitoru, kas ir aprīkots ar HD kameru, Bang & Olufsen audio sistēmu, mikrofonu un zvanu vadības paneli, lai kontrolētu zvanus. Ergonomiskais statīvs ļaus pielāgot monitora stāvokli katra lietotāja vajadzībām, kā piemēram jūs varat novietot vairākus monitorus vienu pie otra, jo ar jaunā dizaina šaurajām ekrāna apmalēm jums neradīsies sajūta ka attēls tiek lauzts.

HP UC Speaker Phone – Pārveido jebkuru telpu par virtuālu konferenču telpu – savienojot HP portatīvo skaļruni ar Windows, Android vai iOS ierīci. Jums ir iespēja nekavējoties pievienoties sapulcēm, vai attālinātajām konferencēm izveidojot savienojumu ar jebkuru Bluetooth atbilstošu ierīci, vai Windows datoru izmantojot USB savienojumu. 360 grādu mikrofona pārklājums nodrošina hands-free iespēju. Kvalitatīva skaņa, zvana vadības panelis, LED indikatori un uzlādējams akumulators nodrošinās produktīvu konferences zvanu.

HP ShareBoard – Šī sistēma jums sniegs iespēju pārvērst savā rīcībā esošo whiteboard tāfeli par daļu no digitālā laikmeta. Sistēma pārveidos tāfeles saturu digitāli un jūs varēsiet šo saturu straumēt caur drošu tiešsaistes savienojumu ar prezentācijas/ konferences dalībniekiem no visas pasaules. Šī sistēma ir spējīga ne tikai uz tiešsaistes straumēšanu, bet arī uz prezentācijas ierakstīšanu un saglabāšanu PDF formātā, lai attiecīgo sapulces materiālu būtu iespējams pārvērst par slaidu prezentāciju un dalīties ar iesaistītajiem kolēģiem. Pavisam vienkārši – uzstādiet sistēmu pie sienas virs tāfeles, pieslēdziet to pie vadības pults, pievienojiet pie strāvas un nospiežot pogu “Start” jūs varēsiet sākt darbu.

HP 55-inch 4K UHD Conferencing Display – HP 55 collu FHD lielformāta displejs pārveidos ikvienu sapulču telpu par konferenču centru. Dalībniekiem būs iespējams skatīt saturu no jebkura leņķa. Augsta spilgtuma un kontrasta attiecības nodrošinās izcilu attēla kvalitāti un salasāmību. Šis risinājums būs lieliski piemērots sapulču telpām līdz 12 dalībniekiem.

   

 

Katrs no minētajiem HP produktiem spēs uzlabot jūsu konferenču pieredzi, bet savienojot vienu ar otru tie sniegs pasaules klases konferenču risinājumu un spēs uzlabot jūsu rīcībā esošo sapulču telpu. Vairāk par tehnisko raksturojumu, vai iespējām izmēģināt šīs ierīces jūsu konferenču telpās, sazinieties ar mums pa tālr. +37167796566 vai sūtot e-pastu uz: sales@adaptive.lv.