Pieaugot mobilo un citu interneta izmantošanas ierīču skaitam, pirms kāda laika tika izdota wireless versija 802.11ax (Wi-Fi 6), kura var nodrošināt vienlaicīgi 2,4GHz un 5GHz frekfences. Šāda tehnoloģija ir ieviesusi pārmaiņas visā industrijā, jo ar šo radio frekfenci  ir iespēja nodrošināt nepārtrauktu un ātru piekļuvi internetam, no jebkuras ierīces, jebkurā vietā.

Bet lai šo 802.11ax standartu nodrošinātu ir nepieciešama iekārta kas to atbalsta, tādēļ ARUBA ir radījis jaunākās sērijas Access Point  – ARUBA 510! Apvienojot ARUBA 510 sērijas Campus Access Point ar duālo radio frekvenci 802.11.ax, ir radīta tehnoloģiski efektīva ierīce, kas spēj nodrošināt vidējā diapazona frekvenci vienlaicīgi 256 iekārtām! Tas ir lieliski piemērots vidēm ar paaugstinātu datu pārraides plūsmu, kā piemēram, skolām, slimnīcām, viesnīcām, tirdzniecības centriem uc. iestādēm.

ARUBA 510 spēj pāraidīt līdz 4,8Gbps 5GHz frekvencē un līdz 575Mbps 2,4GHz frekvencē! Iekārta atbalsta Zigbee radio un Bluetooth Low-Energy (BLE), kā arī tajā ir iebūvēts USB ports.

 

Lai saņemtu tieši Jūsu infrastruktūrai nepieciešamo piedāvājumu, sazinieties ar kādu no SIA “Adaptive” sertificētajiem pārdošanas speciālistiem sazinoties pa tālr. +37167796566 vai sūtot e-pastu uz: sales@adaptive.lv.