HPE InfoSight 3PAR

HPE turpina konsolidēt pārvaldības un monitoringa rīkus, kārta pienākusi HPE InfoSight. Materializējies plāns par 3PAR pievienošanu HPE InfoSight. Tas apvieno labāko no HPE StoreFront, kuru iepriekš izmantojām HPE 3PAR disku masīvu pārvaldīšanai un monitorēšanai “mākonī” un Nimble jājamzirdziņa InfoSight, kas iepriekš darbojās kā predictive-analisys rīks Nimble disku masīviem, ievācot un analizējot informāciju par masīvu un tam pieslēgtajām iekārtām, lai potenciālās problēmas novērstu pirms tās pārvēršas par ko nopietnu. Pēc tam, kad HPE iegādājās Nimble, šis šķita kā nākošais loģiskais solis, pievienot jau esošos HPE disku masīvus un citas iekārtas rīkam, kas prot izanalizēt tam padotos datus un novērst problēmas, veicot datu salīdzināšanu, kas iegūti no neskaitāmiem disku masīviem. Pirmais no HPE disku masīviem (neskaitot Nimble), kurš ieguvis iespēju “ieskatīties nākotnē” ir HPE 3PAR.

3PAR disku masīva pievienošana InfoSight portālam ir pavisam vienkārša.

  1. Ja neesi reģistrējies kopējā HPE sistēmā, nepieciešams izveidot kontu, kuram pievienot disku masīvu.
  2. Pieslēdzies HPE InfoSight lapai (ar savu esošo vai jaunizveidoto lietotāju) – https://infosight.hpe.com/
  3. Pēc pieslēgšanās sistēmai, izvēlies, ko vēlies pievienot, mūsu piemērā, tas ir 3PAR 8400.
  4. Izveido iekārtu grupu, kurai vēlies pievienot iekārtu.
  5. Piekrīti noteikumiem:InfoSight Accept
  6. Pēc tam saņemsi savu unikālo Token:InfoSight Token

Lai pievienotu 3PAR disku masīvu pie HPE InfoSight izmantosim CLI. Komanda, pieejama Registration Instrucitons3PAR CLI sadaļā. Šajā solī pie 3PAR sistēmas komentāriem pievieno informāciju, ka dati, kurus 3PAR parasti sūta HPE (3PAR Call Home funkcionalitāte) ir jānosūta HPE InfoSight, lai tos var apskatīt arī pats masīva īpašnieks:

InfoSight 3PAR CLI

Pēc tam, kad esi pievienojis disku masīvu, 24-48 stundu laikā iekārta parādīsies HPE InfoSight lapā.

Līdzās HPE 3PAR disku masīviem, HPE InfoSight iespējams pievienot arī HPE StoreOnce un Nimble disku masīvus, Recovery Manager Central, atpazīta tiek arī VMWare infrastruktūra:

InfoSight Menu

Pēc tam, kad 3PAR ir pievienots, vari apskatīt informāciju par sistēmu, tās komponentēm, noslodzi. Ņemot vērā, ka 3PAR datastores ir eksportētas ESXI hostiem, vari redzēt informāciju arī par pašiem hostiem, kā arī virtuālajām mašīnām, kas atrodas uz konkrētajām datastorēm:

InfoSight ESXI

InfoSight VM

Lai arī funkciju klāsts pagaidām ir pietiekoši šaurs, tās tiek papildinātas un jaunumi parādās teju katru dienu. HPE InfoSight izmēģini šeit, jautājumu vai neskaidrību gadījumā, sazinies ar mūsu speciālistiem, labprāt palīdzēsim un sniegsim atbalstu!