Internet-of-Things (IoT) tradicionālajam (vadu) tīklam pieslēgto ierīču skaits strauji pieaug, pēc Gartner prognozēm šo ierīču skaits līdz 2020. gadam sasniegs 26 miljardus. Internet-of-Things (IoT) dati tiek iegūti attālināti, šo ierīču kritisko datu kvalitatīva savākšana, apstrāde un analīze prasa ļoti daudz resursu.

Šobrīd vissbiežāk Internet-of-Things (IoT) ierīču dati tiek nosūtīti uz datu centriem vai mākoņiem turpmākai datu apstrādei un analīzei. Sūtot šos datus Jūs varētu saskarties ar datu aizturi (latency), problēmām ar caurlaidību (bandwidth), drošības riskiem, datu dublēšanos un datu neatbilstību. Iedomājieties, ja jūs varētu apstrādāt šos datus tieši pie datu integrējošās ierīces, rezultāts būtu pārsteidzošs. Apstrādājot datus uz vietas Jūs izvairītos no iepriekš minētajiem riskiem, Jums būtu iespēja veikt tūlītējas darbības ar savām ierīcēm, kā arī vajadzības gadījumā Jūs varētu nekavējoties pārņemt kontroli pār tām.

Hewlett Packard Enterprise ir veicis lielu soli uz priekšu, un mūs iepazīstinājis ar jauniem HPE Edgeline Intelligent Gateway un HPE Edgeline Converged Edge System sērijas produktiem. Produkti ir izveidoti, lai ikvienam no Jums atvieglotu Internet-of-Things (IoT) kritisko datu savākšanu, apstrādi un analīzi. Sākot no pašas mazākās (trieciendrošās) datu apstrādes sistēmas līdz pat nopietnu datu apstrādei, HPE ir parūpējies, lai katrs lietotājs starp jaunajiem produktiem atrastu savai infrastruktūrai atbilstošāko risinājumu.

HPE Edgeline Intelligent Gateway

HPE Edgeline EL10 Intellignet Gateway – iesākuma līmeņa, trieciendroša datu apstrādes sistēma, kas izstrādāta, lai spētu funkcionēt skarbākos apstākļos. HPE EL10 Intelligent Gateway datu apstrādes sistēma paredzēta mazizmēra datu iegūšanai un apkopošanai, sistēma jau sākotnēji ir optimāli konfigurēta ar lntel® Atom® procesoru, 4GB RAM, 32GB SSD datu glabāšanas vietu, Wi-Fi savienojumu un divām PCIe paplašināšanās vietām.

HPE Edgeline EL20 Intelligent Gateway – vidēja līmeņa, trieciendroša datu apstrādes sistēma, kas paredzēta darbam rūpnieciskā vidē, piemēram, ražošanas cehos, naftas un gāzes ieguves vietās, pateicoties savai operējošajai temperatūrai, kas šobrīd var svārstīties no -20°C līdz 60°C. HPE dgeline EL20 Intelligent Gateway sistēma sniedz iespēju apstrādāt un analizēt datus tuvāk tradicionālā tīkla robežai, palīdzot ātri analizēt datus, kas tiek ievākti reālajā laikā, sniedzot iespēju rīkoties ātri un samazināt iespēju palaist garām kādu kļūdu.

HPE Edgeline Converged Edge System

HPE Edgeline EL1000 Converged Edge System – šī trieciendrošā  un kompaktā sistēma ir paredzēta, lai spētu apstrādāt datus pat pašā skarbākajā vidē, šī sistēma izturēs paaugstinātas vibrācijas un temperatūras svārstības. Sistēma ir izveidota, lai Jums būtu iespēja paplašināt savu Internet-of-Things (IoT) ierīču attīstību ārpus tradicionālajiem datu centriem. HPE Edgeline EL1000 Converged Edge System Jums palīdzēs novērst riskus, kas saistīti ar datu aizturi (latency), problēmām ar caurlaidību (bandwidth), drošības riskiem, datu dublēšanos un datu neatbilstību.

HPE Edgeline EL4000 Converged Edge System – ir viens no nozares pirmajiem “Converged Edge Systems” datu apstrādes risinājumiem, kā arī jaudīgākais no iepriekš minētajiem. HPE Edgeline EL4000 Converged Edge System spēs darboties vidē kurā standarta serveris vairs nebūs spējīgs optimāli funkcionēt. Apvienojumā ar Citrix tehnoloģijām šis datu apstrādes risinājums nogādās aplikācijas, “virtuālos desktopus” un lietotāju no jebkuras vietas uz jebkuru ierīci. Ar šo risinājumu savā infrastruktūrā Jūs varēsiet nesatraukties par riskiem, kas saistīti ar datu savākšanu, apstrādi un analīzi.

HPE Edgeline Converged Edge datu apstrādes sistēmas ir paredzētas, lai ievērojami samazinātu laiku, kādā Jums būs iespēja iegūt, apstrādāt un analizēt Internet-of-Things (IoT) datus. Šīs sistēmas dos iespēju savākt datus reālajā laikā un vajadzības gadījumā nekavējoties pārņemt kontroli pār savām ierīcēm.

Ik viens no jaunajiem HPE Edgeline sēriju produktiem ir out-of-the-box risinājums, kas ir ātri uzstādāms un viegli lietojams.

Lai saņemtu tieši Jūsu infrastruktūrai nepieciešamo datu apstrādes sistēmu, sazinieties ar kādu no SIA “Adaptive”sertificētajiem pārdošanas vai tehniskajiem speciālistiem. Pateicoties plašajam sertifikātu klāstam palīdzēsim Jums nonākt pie atbiltošākā risinājuma tieši Jūsu infrastruktūrai.

Zvani +371 67796566, vai raksti uz info@adaptive.lv