Sprout Pro ir revolucionārs produkts no HP, kas jums ļaus apvienot fizisko un digitālo pasauli. Savā būtībā Sprout Pro ir augstas veiktspējas All-in-one risinājums, taču HP pie tā nepieturējās, HP šajā augstas veiktspējas All-in-one risinājumā vēlējās saskatīt kaut ko jaunu, kaut ko cilvēka acīm iepriekš vēl neredzētu. Apvienojot savus inženierus HP radīja Sprout Pro.

Sprout Pro sirds atrodas tā inovatīvajā statīvā kurš sevī ne tikai slēpj visu tam nepieciešamo, lai Sprout Pro funkcionētu pēc augstākajiem standartiem, bet statīvs arī ir aprīkots ar Intel® RealSense™ 3D kameru un projekcijas dzinēju, kas šim All-in-one risinājumam ļauj skenēt 2D vai 3D objektus, kā arī sniedz iespēju projecēt attēlu uz skarienjūtīgā paklāja, kas jums sniegs iespēju ikdienas darbus paveikt ērtāk un produktīvāk. Pateicoties skārienjūtīgajam paklājam, kas ir daļa no šī risinājuma, tveriet iespēju aplūkot savus skenētos objektus un ar vienkāršiem, bet ļoti jaudīgiem rediģēšanas rīkiem manipulējiet ar tiem. Sprout Pro ļauj viegli un ātri jūsu idejas padarīt reālas.

3D skenēšana ir ātra un viegla pateicoties Sprout Pro. Ar pāris pieskārieniem Sprout Pro 3D capture app rada augstas izšķirtspējas 3D digitālo modeli, kuru jūs varat manipulēt kā vien vēlaties, sākot ar izmēriem un beidzot ar sīkākajām modeļa detaļām.

Papildiniet savu Sprout Pro risinājumu ar 3D Capture Stage, šī platforma automatizēs lielāko daļu no 3D skenēšanas procesa, nodrošinot labāku, ātrāku un efektīvāku 3D skenēšanu.

Kā tas strādā

  • Paņemiet

Izmantojiet Sprout Pro Illuminator ar Intel® RealSense™ tehnoloģiju, lai noskenētu objektu 3D.

  • Izveidojiet

Izveidojiet objektu digitālajā pasaulē izmainiet tā izmēru vai pievienojiet jaunus dizaina elementus.

  • Radiet

Izdrukājiet savu 3D modeli caur 3D printeri un aplūkojiet savu ideju reālajā dzīvē.

Sprout Pro tehnoloģiju izrāviens apvieno fizisko un digitālo pasauli, kas Jums ļauj notvert jebkuru objektu, apstrādāt to digitāli un radīt to dzīvei reālajā pasaulē. Sprout Pro unikālā darba vide palīdz realizēt Jūsu iztēles pilno potenciālu. Izmantojiet Sprout Pro tehnoloģijas izrāvienu un unikālo programmu klāstu, lai uz visiem laikiem izmainītu to kā jūs strādājāt līdz šim.

Aplūkojiet Sprout Pro Specifikāciju šeit:

http://www8.hp.com/h20195/v2/getpdf.aspx/c04920623.pdf?ver=2

Uzziniet vairāk, par šo produktu apmeklējot officiālo HP lapu:

http://www8.hp.com/us/en/campaigns/sprout-pro/overview.html