HP datori ir piedzīvojuši paaudžu atjauninājumu, tā rezultātā modeļu klāstā ir tehniskas izmaiņas. Šīs izmaiņas ir saistītas arī ar  Intel® jauno procesoru Kaby Lake jeb 7. paaudzes ieviešanu. Izmaiņas skārušas ne tikai tehniskos parametrus, bet arī dizainu.

7. paaudzes Intel® Core ™ procesoru ģimene atkal cēlusi latiņu ar jaunākajiem procesoriem. Šie procesori, atšķirībā no iepriekšējas paaudzes, nodrošinās lielāku veiktspēju.

7. paaudzes procesoriem piemīt uzlabota un momentāna atsaucība, kas jaudas un ātruma ziņā spēs apmierināt ne tikai ikdienas lietotāja prasības. Uzlabotais grafikas procesors ļauj baudīt ultra augstas 4K izšķirtspējas saturu. Tiek attēlots 4x vairāk pikseļu kā Full-HD ekrāniem, kā rezultātā, jūs iegūstiet līdz šim nebijušu attēla kvalitāti.

Līdz ar jaunā procesora nākšanu klajā HP ir pielāgojis un ieviesis to savā modeļu klāstā. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka jaunā paaudze sev līdz ir nesusi arī izmaiņas, kas skar operētājsistēmas pieejamību, jo jaunā tipa procesori neatbalsta Windows 7.

Tomēr, ja ir nepieciešamība pēc vecākas Windows operētājsistēmas, dators būs jākomplektē ar 6. paaudzes procesoriem.

Komplektācijās uz Intel® Q270 mikroshēmojuma  bāzes pieejami sekojoši jaunie procesori:

  • Intel® Core™ i7-7700 with Intel HD Graphics 630 (3.6 GHz, up to 4.2 GHz with Intel Turbo Boost, 8 MB cache, 4 cores)
  • Intel® Core™ i5-7500 with Intel HD Graphics 630 (3.4 GHz, up to 3.8 GHz with Intel Turbo Boost, 6 MB cache, 4 cores)
  • Intel® Core™ i5-7600 with Intel HD Graphics 630 (3.5 GHz, up to 4.1 GHz with Intel Turbo Boost, 6 MB cache, 4 cores)
  • Intel® Core™ i3-7100 with Intel HD Graphics 630 (3.9 GHz, 3 MB cache, 2 cores)
  • Intel® Core™ i3-7300 with Intel HD Graphics 630 (4 GHz, 4 MB cache, 2 cores)

Modeļu klāsta uzlabojumi skāruši arī HP datoru ārējo izskatu. Jaunie ProDesk/EliteDesk/ EliteOne ir kļuvuši pievilcīgāki, tajā pašā laikā, tie harmoniski saplūst ar darba vidi. Dizains acumirklī izraisa patīkamas emocijas, aplūkojiet attēlus un pārliecinieties: